Studio54

 
 


Party, dinner and dance, interaktion og entertainment - fra ende til anden.
Disco-rytmerne flyder i lokalet: Gloria Gaynor, Tina Turner, Village People, Boney M og Michael Jackson
.

Studio 54 Denmark

Det ultimative party - i det legendariske Studio 54 koncept.

HER FESTES - FRA START TIl SLUT

 

Festen  Konceptet  Oplev konceptet  Kontakt os

 

"FESTEN OVER DEM ALLE"

Forestil dig selv i en N.Y. Yellow Cab.
Du er i det helt rigtige humør og glæder dig til en nat som kun kan være for kort. Du ved du skal på "Fifty Four" og du har ikke svært ved at finde det, da du blot beder chaufføren køre mod lyskeglen, som alle kan se oplyse nattehimlen.

Spændingen og forventningen til, om du i dag kommer ind som den første eller skal vente længe inden "Steve" lukker dig ind, er stor.
Ligeledes om du i næste uge kan se dig selv i den kulørte presse, for der er altid både journalister og fotografer på "Fifty Four".

Du er inde - og med "Fifty Four" stemplet på din højre hånd, er du nu garanteret en festlig aften med masser af fest, farver, drinks og sjove oplevelser

Kort og godt en nat i overhalingsbanen, som man vil ønske, aldrig må stoppe.

Lokalet er råt, frækt og samtidigt indbydende, og personalet i den fantastiske lysende MEGAbar/54-style er både frække og flinke.

Her kan du "få alt" – Bare du har nok af de grønne $.

Du er inde og med "Fifty Four" stemplet på din højre hånd, er du nu garanteret en festlig aften med masser af fest, farver, drinks og sjove oplevelser – kort og godt en nat i overhalingsbanen, som man vil ønske, aldrig må stoppe.
Facaden

Dansegulv

Lokalet er råt, frækt og samtidigt indbydende, og personalet i den fantastiske lysende MEGAbar/54-style er både frække og flinke.
Her kan du "få alt" – Bare du har nok af de grønne $.

VIP Det er spændende om du kommer til at nyde aftenen på det store dansegulv eller om du i aften kommer i VIP afdelingen, med den store seng fyldt med 54 $ eller de bløde sofaer.

Diskoteket toner af Boney M, Donna Summer, Village People og ikke mindst Gloria Gaynor.

Det ER bare federe her på "Fifty Four"
.

 

 

KONCEPT, IDÉ OG HISTORIK:

I 1972 havde en New Yorker ved navn Steve Rubell, drømmen om at skabe et diskotek, hvor alt var muligt.

I 2008 var der i hele verden finanskrise – og vi var også ramt i Danmark.

Festbudgetterne var ikke de samme, og der skulle spares på alle fronter.
Vi måtte gå i tænkeboks og udvikle et konkurrencedygtigt produkt, som blev til– Studio 54 Denmark

I 2009 havde vores kreative samarbejdspartner Festministeriet udviklet en
STUDIO 54 dekoration, med inspiration fra spillefilmen "Studio 54".

Vores faste samarbejdspartner Black Star Disco´s fantastiske DJ Phil, havde studeret musikstilen, lavet "54 Jingle" – og sanger og performer Peter Andersen (alias vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2007: DQ med"Drama Queen") – havde figurerne Michael Jackson, Tina Turner og Gloria Gaynor klar og soundtracket indspillet.

Ellevang Event og Lises skøre tjenere, var trænet som ”sikkerhedsvagter” & "Studio 54 – Road show tjenere” - (Nogle lidt for voksne skøre tjenere i lidt for ungt tøj).
Limousine aftalerne var forhandlet på plads og vi var ”kampklar” til at eksekvere vores version af Studio 54 – Denmark.
Vi havde, sammen med vores stærkeste leverandører inden for restaurationsbranchen, udviklet et koncept, hvor vi vendte hele catering oplevelsen på hovedet. Tiden var ikke inde til 3 retters menuer hen over 4-5 timer og så en afslutning med danse i et par timer.
Ved de fleste fester var 80 % af festbudgettet brugt lige efter kaffen.

DQ

Trappe

Vi har gentænkt hvordan en fest skal afvikles

Vi skal danse før vi spiser, mens vi spiser – kort og godt fra start til slut. Vi leger vi er på Diskotek Studio 54 i New York.
Vi bliver budt velkommen med en spændende farvet drink, DJ Phil har sat scenen i musiklommen hvor Village People, Gloria Gaynor, Tina Turner og mange flere var det sidste nye. Maden, som er af høj kvalitet, er inspireret af det italienske/amerikanske køkken; det er receptionsmad. I lokalet er der nemlig slet ikke siddeplads til alle. Der er høje cafeborde, loungemøbler, restaurationsborde og spisningen foregår de første 2-3 timer af arrangementet - men der danses og festes, mens du spiser.

Baren er åben, og al servering foregår efter det enkle princip – er du sulten går du til buffeten, er du tørstig er baren åben.
Vores farverige tjenere servicerer dig og rydder løbende bordene.

Der danses og festes, spises, hygges, snakkes og danses endnu mere, - kort og godt udnytter vi tiden til fest og ikke en ”langtrukken middag” – Alle bliver mætte og forhåbentlig glade af de gode vine, den kolde øl, og de farverige drinks, hvor visse er udviklet på det originale Studio 54.


Vi har selvfølgelig også udviklet vores helt egen Studio 54 Denmark Dollar-seddel:

Dollar

Og værdien er selvfølgelig 54$. Den kan blandt andet bruges som drink-kupon!

Prisen for festen afregner vi normalt i danske kroner, men fest-konceptet er billigere end "den 3 retters middag"!
Ved en reception (hvor gæsterne frekventerer buffet og bar) bemander vi arrangementet som reception og det gør, at personale-omkostningerne også er billigere, så der er endnu mere plads i budgettet til FEST, FEST, FEST, DANS OG MUSIK.

Vi er nu i 2016 og har gennem årene afviklet over 80 "Studio 54 Denmark fester".
Omkring 18.000 gæster har oplevet konceptet – og vi videreudvikler hele tiden!

 

TAK TIL ODA

I over 25 år har jeg haft en meget god kunde, som har holdt et utal af fester, hvor jeg har haft æren at lave alt lige fra Jubilæer til tema-fester.

Virksomheden var købt op i 2008, personaleforeningen i virksomheden havde en lille restsum til en afsluttende fest i personaleforeningen, jeg fandt et velegnet sted og bookede DJ Phil til aftenen – Der var ikke plads til mange indslag i festen, og i mangel af bedre opfandt DJ Phil og jeg – de skal danse mellem retterne, så vi fik samlet alle på dansegulvet og – Vupti havde DJ Phil gang i dansegulvet, næsten alle var i gang med dansen før forretten. Det gentog vi så hen over aftenen, og Dinner og Dance – blev inspirationen til Studio 54 Denmark fester.

Moon Spoon Og så tilbage til Oda.

Oda var gæst til den fest – Oda er ikke ”den mindste pige i klassen” og da klokken var 01 og foreningsfesten var slut, kom Oda hen til mig og sagde tusind tak.

Det var den bedste fest hun havde oplevet nogen sinde - og Oda var normalt bænke varmer, og gik hjem når kaffen var indtaget – men ikke til denne her Dinner og Dance fest.

Oda havde været ude og danse 9 gange !!!

Det ramte mig i hjertet, og her så jeg virkeligt potientalet i koncpetet, hvor vi via en sjov og festlig leg, åbner op for helt andre sociale intregrationer mellem kolleager i en virksomhed eller forening. Vi har flere gange hørt, at Studio 54 Denmark fester har virket langt tid efter sidste drink er serveret.

// Jesper Scanholm, Eventminister

 

Kontakt
EventM ApS - Refshalevej 325 - 1432 København K - CVR 29 92 19 89 - Tlf. 31 31 17 17
Bank: Nykredit, Konto: 5494 2353777

Facebook  Følg os på Facebook

Til top        Mere        Referencer